Tufte Wear Bambull Half-Zip Ws / Trøye

kr 799.00

En høyhalset genser som passer en aktiv utendørs livsstil. Perfekt på kjølige dager hvor en høyere hals må til for å holde kulden unna. Og hvis det blir litt for varmt kan du bare trekke ned glidelåsen og normalisere temperaturen.
Nullstill
Varenummer: 4002-004 Kategorier: , , Stikkord: , , ,
 

Beskrivelse

Bambull® produktene har en tolags-konstruksjon for uslåelig komfort og god varme, med et indre lag i bambusviskose og et ytterlag i superfin merinoull. Dette garanterer fantastisk mykhet og varme uten å klø slik vanlig ull kan gjøre. Sydd slik at huden aldri kommer i direkte kontakt med ull, slik at også personer med sensitiv hud kan nyte varme ullbaserte plagg og den friske vinteren. Grundig testing bekrefter at plaggene er helse- og allergitrygge. Bambusviskosefiberne er også utrolig myke og behagelige, selv for personer med sensitiv hud. Bambusviskose absorberer fuktighet opptil 3 ganger bedre enn bomull. Det trekker fukten vekk fra huden og ut i tøyet. Pandavennlig: Bambusen høstes etter prinsipper om bærekraftig skogsdrift. Det benyttes ikke flatehogst, og bambusen er en annen enn pandaen spiser.

Begrenser luktdannelse: bambusviskose begrenser utviklingen av lukt – det gjør den perfekt til bruk i plagg innerst mot kroppen.

Spesifikasjoner:

47% merinoull, 40,6% bambusviskose, 12,4% nylon og elastan

Vaskeanvisning: Maskinvask på ullprogram 30℃. Ikke bruk blekemidler. OBS! Ikke bruk tøymykner, produktet er naturlig mykt og fibrenes egenskaper kan ødelegges av kjemikaliene i tøymykneren. Skal ikke tørkes i tørketrommel.